طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت240 تن در سال1

طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت240 تن در سال1

دانلود فایل

تهیه شده در سال 1385 بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانكی طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال 1 خلاصه طرح: موضوع طرح: بسته بندی عسل دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: 240 تن نوع تولیدات: بسته بندی عسل تعداد شاغلین: 13 نفر سرمایه گذاری كل طرح: 2854.53 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 2140.98 میلیون ریال سرمایه در گردش: 713.55 میلیون ریال درآمد سالیانه: 5859 میلیون ریال سود ویژه: 536.11 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 3.9 سال نرخ بازدهی سرمایه: % 25.7 درصد مشخصات سرمایه گذاری طرح: 2 مقدمه : عسل تركیبی طبیعی مملو از قندها است . تمامی این قندها ساده اند و در عسل فیبری وجود ندارد. دوتركیب مهم و فراوان عسل فروكتوز و گلوكز اند و آب سومین تركیب فراوان عسل است. غیر از قندها مواد دیگری چون اسیدها ، موادمعدنی و پروتئین نیز در عسل یافت میشود. چون فروكتوز در عسل فراوان است شیرینی آن از شكر بیشتراست كه تا 1.5 برابر شیرینتر هم میشود. اهمیت قندها در عسل : قند در عسل برویژگی طبیعی عسل اثرمیگذارد پس : رطوبت عسل ، طول عمر عسل،انرژیزایی عسل ،مزه ،بلوری شدن عسل،رنگ و واكنش رنگ گیری عسل در اثر حرارت تحت تاثیر قندهای عسلند.اگر مقدار فروكتوز عسل را بر مقدار گلوكز موجود در عسل تقسیم كنیم عددی به دست می آید كه از آن میتوان به عنوان شاخصی برای تمایل عسل به بلورزدن استفاده كرد.همچنین نسبت مقدار گلوكز به مقدار آب در عسل هم برای این منظور به كار میرود. مقدار این شاخص آخری باید از 1.7 كمتر باشدواگر از 2.1 بیشتر شد عسل سریعا بلور میزند. هر گرم عسل 3.68 كالری انرژی دارد. رنگ عسل : رنگ عسل را در 7 طبقه تقسیم بندی میكنند : -1 روشن همانند آب -2 بیش از حد روشن -3 روشن -4 كهربایی بسیار روشن -5 كهربایی روشن -6 كهربایی -7 كهربایی تیره برای اندازه گیری رنگ عسل روشهای اختصاصی وجود دارد.رنگ عسل ملاكی از كیفیت عسل نیست ولی برای سلیقه مصرف كننده عامل مهمی است.اگر حرارت وگذشت زمان رنگ عسل را عوض نكرده باشد میتوان ازروی رنگ عسل منبع گل تغذیه زنبور را شناسایی كرد. بعد از كریستاله شدن رنگ عسل روشنتر میشود.عسل به عنوان یك عامل رنگ در صنایع غذایی به كار برده میشود واكنش قهوای شدن ) عسل بسیار قوی است. ( 3 ارتباط رنگ عسل با مزه آن : عسل با رنگ روشن مزه ملایمتری دارد ورنگهای تیره مزه قوی و سنگین تری دارند ولی استثنائات زیاد است مثلا عسل لاله درختی با رنگ روشن مزه اش سنگین است. مزه عسل : عسلهایی كه منبع گل آنها یك گل باشد مزه بسیار متغیری دارند و عسلهایی كه فروكتوز آنها زیاد باشد بسیار شیرینند.به این ترتیب گاهی چند عسل برای كسب یك شیرینی و مزه مناسب مخلوط میشوند. مزه عسل در زنبورستانهایی با چند گل متعادل تر است. كریستاله شدن عسل ( بلورزدن ) : كریستاله شدن عسل یعنی اینكه عسل از حالت مایع به حالت نیمه جامد تبدیل شود. این پدیده طبیعی وقتی رخ میدهدكه یكی از سه قند فراوان عسل است از دامنه بالایی استاندارد آن بالاتر باشد. این گلوكز با آب در عسل تبدیل به گلوكز آبدار شده و هسته بلوروكریستال را تشكیل میدهد.تمام عسلها بلور نمیزنند ، برخی اصلابلور نمیزنند وبرخی مدت كمی بعد از تولید بلوری میشوند. عسلی كه در قاب بماند كمتر از عسلی كه با استخراج كننده ( اكسترودر)تهیه شده باشد بلور میزند.مواد معدنی موجود در عسل ، اسیدهای طبیعی عسل ، پروتئین ، ذرات خارجی در عسل ، ذرات موم ،گرده ، حباب هوا و مواد دیگر میتوانند بلور زدن عسل را تحریك كنند . با گرما دادن عسل میتوان مجددا آنرا ذوب كرد ومایع ساخت. نگهداری عسلدر شرایط مناسب ازلحاظرعایت دما وحرارت درمراحل مختلف فراوری و تصفیه تاحد ممكن بلور زدن عسل را به تعویق میاندازد.(بخش نگاهداری را ببینید). بلور زدن عسل به طورمصنوعی هم میتواند انجام شود. با این روش محصولات مختلفی تولید میشودو میتوان كرم عسل را نام برد. بلورزدن خود بخودی عسل منجر به تولید یك محصول دانهدرشت خواهدشد ولی كریستاله شدن تحت كنترل محصولی نرم باقابلیت پراكنش مطلوب تولید میسازد. بلور و كیفیت عسل : استفاده از عسل كریستاله شده به سلیقه مصرف كننده بستگی دارد. وقتی كه هنوز بلور زدن عسل كامل نشده است ، لایه بلور آن با یك لایه آب ازعسل كنار هم قرار میگیردو این شرایط را برای تخمیر فراهم میسازد.عسل پاستوریزه كریستاله میشود ولی تخمیرنمیشود. عمر عسل و پایداری آن : عسلی كه در ظرف در بسته نگاهداری شود برای دهها و حتی قرنها میتواند پایدار باقی بماند ولی در برابر تغییرات شیمیایی و فیزیكی حساس است .در طول مدت نگاهداری عسل تیره میشود ومزه اش را از دست میدهد كه البته این فرایند وابسته به حرارت است. برای طول عمر عسل عدد ثابتی را نمیتوان ارائه داد به طور كلی طول عمری برابر 2 (دو) سال مشهوراست. 4 0.000001 قیمت واحد قیمت كل (ریال) (میلیون ریال) 15 10000 0.000001 مساحت هزینه واحد هزینه كل (متر مربع) (ریال) (میلیون ریال) 1 خاكبرداری 32 50000 640 2 دیواركشی 17 150000 110 3 فضای سبز ، خیابان كشی 20 200000 100 69 – – 0.000001 مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه كل (متر مربع) (ریال) (میلیون ریال) 1 انبار 100 1000000 100 2 ساختمان اداری و سرویس ها 96 1200000 80 3 سالن تولید 480 1200000 400 4 ساختمان نگهبان و سرایدار 40 1000000 40 5 موتورخانه 22 1100000 20 738 – 640 -1 سرمایه گذاری ثابت طرح -1-1 زمین محل اجرای طرح: 1500 متراژ زمین -2-1 محوطه سازی: ردیف شرح ردیف شرح جمع -3-1 ساختمانها: جمع 5 هزینه كل (میلیون ریال) 2 سیستم اطفای حریق 6 3 آبرسانی( حق انشعاب و لوله كشی و … ) 13 4 منبع سوخت (سه عدد) منبع 1000 لیتری 5 5 تاسیسات گرمایش و سرمایش 8 77 -4-1 تأسیسات و تجهیزات: 45 مشخصات فنی جمع ردیف شرح 1 برق رسانی(حق انشعاب و نصب تابلو و ترانس و كابل كشی و سیم كشی های مربوطه) 6 0 هزینه واحد هزینه كل (ریال) (میلیون ریال) – 1 پركن با سیستم كنترل 290 290000000 1 2 در بند شیشه با پلمپ فویل آلومینیوم درب 130 130000000 1 – 200 200000000 1 ps و pp 3 دستگاه فرسینگ ظروف 4 دربند آلومینیوم فویل (هیت سیلد) 120 120000000 1 – 5 موم گیر برقی 25 25000000 1 6 استراكتور برقی 20 20000000 1 7 وان ذخیره 15 15000000 1 8 سیلندر كنترل عسل 15 15000000 1 9 پمپ و اتصالات انتقال 20 20000000 1 1 تنی 60 60000000 1 / 10 مخزن دو جداره 5 11 میكسر تصفیه 30 30000000 1 12 دستگاه ذوب بوكه با اتصالات 35 35000000 1 960 – – -5-1 ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : تعداد جمع ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی خط بسته بندی شیشه ای شامل : خط بسته بندی 30 تا 50 گرمی شامل : ماشین آلات آماده سازی شامل : 7 قیمت واهد هزینه كل (ریال) (میلیون ریال) 1 وانت نیسان 90 90000000 1 90 – – هزینه كل (میلیون ریال) 11 1 10 2 20 3 41 هزینه كل (میلیون ریال) 25 1 20 2 7 3 52 -8-1 هزینه های قبل از بهره برداری: ردیف شرح تهیه طرح و نقشه های مربوطه اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی جمع -7-1 تجهیزات اداری و كارگاهی: ردیف شرح لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …) لوازم آشپزخانه ابزار آلات كارگاهی (درصورت نیاز) -6-1 وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل كارخانه: تعداد جمع ردیف شرح جمع 8 هزینه كل (میلیون ریال) 1 زمین 15 2 محوطه سازی و ساختمانها 806.5 3 تاسیسات و تجهیزات 77 4 وسایط نقلیه 90 5 ماشین آلات و تجهیزات 960.0 6 تجهیزات اداری و كارگاهی 41 7 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( 5 % جمع بالا) 99.48 8 هزینه های قبل از بهره برداری 52 2140.98 هزینه های ثابت طرح جمع ردیف شرح 9 9.2 هزینه كل ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال) 1 عسل با موم 3570 14000 255 2 ظرف شیشه ای یك پوندی با درب 120 0.8 150000 3 ورق آلمینیوم با جاپ و جسب 58.8 14700 4 بصورت فیلم نواری 105.3 9000 11.7 ps یا pp 4 ورق 5 كارتن 5 كیلوگرمی 44.85 1.3 34500 6 كارتن 6 كیلوگرمی 30 1.7 8500 3929.0 0 37703.8 193270.7 -2 هزینه های جاری طرح: جمع ردیف شرح -1-2 مواد اولیه و بسته بندی: مصرف سالیانه هزینه واحد 10 حقوق ماهیانه حقوق سالیانه (ریال) (میلیون ریال) 1 مدیر طرح 48 4000000 1 2 كارمند مالی و اداری 24 2000000 1 24 – 1 16.8 40.8 حقوق ماهیانه حقوق سالیانه (ریال) (میلیون ریال) 1 تكنسین فنی 36 3000000 1 2 راننده 24 2000000 1 3 نگهبان 24 2000000 1 4 كارگر ماهر 180 2500000 6 5 كارگر ساده 96 2000000 4 360 – 12 252 612 652.8 مزایا و پاداش و حق بیمه كارفرما (معادل 70 % جمع حقوق) جمع كل جمع جمع كل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی -2-2 حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی: تعداد مزایا و پاداش و حق بیمه كارفرما (معادل 70 % جمع حقوق) جمع كل جمع ردیف شرح -3-2 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی: ردیف شرح تعداد 11 هزینه واحد هزینه كل (ریال) (میلیون ریال) 1 برق كیلو وات ساعت 19 200 95000 2 بنزین لیتر 4.8 800 6000 3 آب مترمكعب 1.5 1500 1000 25.3 – – ارزش دارایی (میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ 1 محوطه سازی و ساختمانها 16.13 2 80.65 10 806.5 2 تاسیسات و تجهیزات 3.85 5 9.24 12 77 3 وسایط نقلیه 9 10 18 20 90 4 ماشین آلات و تجهیزات 48.00 5 96 10 960 5 تجهیزات اداری و كارگاهی 4.10 10 8.2 20 41 81.08 – جمع – 212.09 ردیف شرح استهلاك -4-2 هزینه سوخت و انرژی: واحد جمع ردیف شرح مصرف سالیانه -5-2 استهلاك و تعمیر و نگهداری: تعمیر و نگهداری 12 هزینه (میلیون ریال) 1 مواد اولیه و بسته بندی 3928.95 2 حقوق و دستمزد 652.80 3 سوخت و انرژی 25.30 4 تعمیر و نگهداری 81.08 5 استهلاك 212.09 234.41 ( 6 پیش بینی نشده ( 5%جمع ردیف 1 الی 4 5134.63 هزینه (هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ 1 مواد اولیه و بسته بندی 3928.95 100 0.00 0 3928.95 2 حقوق و دستمزد كاركنان 195.84 30 456.96 70 652.80 3 سوخت و انرژی 20.24 80 5.06 20 25.30 4 تعمیر و نگهداری 64.86 80 16.22 20 81.08 5 هزینه اداری و فروش ( 1% فروش) 58.59 100 0.00 0 58.59 6 بیمه كارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) 0 0 4.28 100 4.28 7 پیش بینی نشده 152.36 65 82.04 35 234.41 8 استهلاك 0 0 212.09 100 212.09 4420.85 – 776.65 – 5197.50 هزینه ثابت هزینه متغیر -6-2 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید: جمع ردیف شرح جدول هزینه های جاری طرح جمع ردیف شرح 13 هزینه كل (هزار ریال) 1 مواد اولیه ( 2 ماه مواد اولیه و بسته بندی) 654.83 713.55 جمع (میلیون ریال) 1 سرمایه گذاری ثابت 2088.98 2 هزینه های قبل از بهره برداری 52.00 3 سرمایه درگردش 713.55 2854.53 58.73 جدول سرمایه گذاری: جمع ردیف هزینه های طرح سرمایه در گردش: جمع ردیف شرح 2 تنخواه گردان ( 20 روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد اولیه و بسته بندی) 14 میزان تولید ارزش واحد ارزش كل (هزار ریال) (میلیون ریال) 1 عسل شیشه ای یك پوندی 1275 8.5 150000 2 عسل سی گرمی 4584 0.8 5730000 5859 – 5880000 جدول فروش : جمع ردیف شرح 15 كل درآمد فروش = هزینه ثابت سود ناویژه : میلیون ریال 661.50 سود ناویژه = – فروش سالیانه محاسبه سود ویژه : سود ناویژه : میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال 40.80 58.59 661.50 – حقوق و دستمزد پرسنل اداری – هزینه های اداری و فروش 1- هزینه متغیر فروش كل كسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل: هزینه های تولید سالیانه = میلیون ریال 3164.06 = قیمت تمام شده واحد محصول 100× = درصد % 54.0 = جمع هزینه های سالیانه تولید ظرفیت سالیانه تولید 3 – قیمت تمام شده هر واحد تولید(تن) : 4 – قیمت فروش كالا : ریال هر كیلوگرم هزینه ثابت تولید 21656 5859 میلیون ریال محاسبه نقطه سر به سر : هزینه متغیر تولید- فروش میزان فروش در نقطه سر به سر : 16 میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال 1823.67 میلیون ریال 1585.58 ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش كل) درصد % 31.1 ارزش افزوده خالص فروش كل ارزش افزوده ناخالص ارزش افزوده ناخالص : 27.1% ارزش افزوده خالص =( استهلاك قبل از بهره برداری + استهلاك دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص) = ارزش افزوده ناخالص به فروش = ارزش افزوده خالص به فروش = فروش كل درصد = سرمایه گذاری ثابت دوره بازگشت سرمایه : = سال 3.9 سرمایه گذاری ثابت طرح سود ویژه قبل از كسر مالیات – سود ویژه قبل از كسر مالیات 536.11 نرخ بازدهی سرمایه : = درصد % 25.7 سود ویژه قبل از كسر مالیات سود عملیاتی : 562.11 كسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل: – استهلاك هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) 26.00 17 طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت240 تن در سال1 بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانكی طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت240 تن در سال1 خلاصه طرح: موضوع طرح: بسته بندی عسل دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: 240 تن نوع تولیدات: بسته بندی عسل تعداد شاغلین: 13 نفر سرمایه گذاری كل طرح: 2854.53 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 2140.98 میلیون ریال سرمایه در گردش: 713.55 میلیون ریال درآمد سالیانه: 5859 میلیون ریال سود ویژه: 536.11 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 3.9 سال نرخ بازدهی سرمایه: % 25.7 درصد مشخصات سرمایه گذاری طرح: مقدمه :عسل تركیبی طبیعی مملو از قندها است . تمامی این قندها ساده اند و در عسل فیبری وجود ندارد. دوتركیب مهمو فراوان عسل فروكتوز و گلوكز اند و آب سومین تركیب فراوان عسل است.غیر از قندها مواد دیگری چون اسیدها ، موادمعدنی و پروتئین نیز در عسل یافت میشود. چون فروكتوز در عسلفراوان است شیرینی آن از شكر بیشتراست كه تا 1.5 برابر شیرینتر هم میشود.اهمیت قندها در عسل :قند در عسل برویژگی طبیعی عسل اثرمیگذارد پس :رطوبت عسل ، طول عمر عسل،انرژی زایی عسل ،مزه ،بلوری شدن عسل،رنگ و واكنش رنگ گیری عسل در اثرحرارت تحت تاثیر قندهای عسلند.اگر مقدار فروكتوز عسل را بر مقدار گلوكز موجود در عسل تقسیم كنیم عددیبه دست می آید كه از آن میتوان به عنوان شاخصی برای تمایل عسل به بلورزدن استفاده كرد.همچنین نسبت مقدار گلوكز به مقدار آب در عسل هم برای این منظور به كار میرود. مقدار این شاخص آخری باید از 1.7 كمترباشدواگر از 2.1 بیشتر شد عسل سریعا بلور میزند. هر گرم عسل 3.68 كالری انرژی دارد.رنگ عسل : رنگ عسل را در 7 طبقه تقسیم بندی میكنند :- 1 روشن همانند آب- 2 بیش از حد روشن- 3 روشن -4 كهربایی بسیار روشن- 5 كهربایی روشن -6 كهربایی- 7 كهربایی تیره برای اندازه گیری رنگ عسل روشهای اختصاصی وجود دارد. رنگ عسل ملاكی از كیفیت عسل نیست ولی برایسلیقه مصرف كننده عامل مهمی است.اگر حرارت وگذشت زمان رنگ عسل را عوض نكرده باشد میتوان ازرویرنگ عسل منبع گل تغذیه زنبور را شناسایی كرد. بعد از كریستاله شدن رنگ عسل روشنتر میشود.عسل به عنوانیك عامل رنگ در صنایع غذایی به كار برده میشود واكنش قهوای شدن) عسل بسیار قوی است. (3ارتباط رنگ عسل با مزه آن :عسل با رنگ روشن مزه ملایمتری دارد ورنگهای تیره مزه قوی و سنگین تری دارند ولی استثنائات زیاد استمثلا عسل لاله درختی با رنگ روشن مزه اش سنگین است.مزه عسل :عسلهایی كه منبع گل آنها یك گل باشد مزه بسیار متغیری دارند و عسلهایی كه فروكتوز آنها زیاد باشد بسیارشیرینند.به این ترتیب گاهی چند عسل برای كسب یك شیرینی و مزه مناسب مخلوط میشوند. مزه عسل درزنبورستانهایی با چند گل متعادل تر است.كریستاله شدن عسل ( بلورزدن ) :كریستاله شدن عسل یعنی اینكه عسل از حالت مایع به حالت نیمه جامد تبدیل شود. این پدیده طبیعی وقتیرخ میدهدكه یكی از سه قند فراوان عسل است از دامنه بالایی استاندارد آن بالاتر باشد. این گلوكز با آب درعسل تبدیل به گلوكز آبدار شده و هسته بلوروكریستال را تشكیل میدهد.تمام عسلها بلور نمیزنند ، برخی اصلابلور نمیزنند وبرخی مدت كمی بعد از تولید بلوری میشوند. عسلی كه در قاب بماند كمتر از عسلی كه بااستخراج كننده ( اكسترودر)تهیه شده باشد بلور میزند.مواد معدنی موجود در عسل ، اسیدهای طبیعی عسل ،پروتئین ، ذرات خارجی در عسل ، ذرات موم ،گرده ، حباب هوا و مواد دیگر میتوانند بلور زدن عسل را تحریككنند . با گرما دادن عسل میتوان مجددا آنرا ذوب كرد ومایع ساخت.نگهداری عسلدر شرایط مناسب ازلحاظرعایت دما وحرارت درمراحل مختلف فراوری و تصفیه تاحد ممكن بلورزدن عسل را به تعویق میاندازد.(بخش نگاهداری را ببینید).بلور زدن عسل به طورمصنوعی هم میتواند انجام شود. با این روش محصولات مختلفی تولید میشودو میتوانكرم عسل را نام برد. بلورزدن خود بخودی عسل منجر به تولید یك محصول دانهدرشت خواهدشد ولیكریستاله شدن تحت كنترل محصولی نرم باقابلیت پراكنش مطلوب تولید میسازد.بلور و كیفیت عسل :استفاده از عسل كریستاله شده به سلیقه مصرف كننده بستگی دارد. وقتی كه هنوز بلور زدن عسل كامل نشدهاست ، لایه بلور آن با یك لایه آب ازعسل كنار هم قرار میگیردو این شرایط را برای تخمیر فراهم میسازد.عسلپاستوریزه كریستاله میشود ولی تخمیرنمیشود.عمر عسل و پایداری آن :عسلی كه در ظرف در بسته نگاهداری شود برای دهها و حتی قرنها میتواند پایدار باقی بماند ولی در برابرتغییرات شیمیایی و فیزیكی حساس است .در طول مدت نگاهداری عسل تیره میشود ومزه اش را از دست میدهد كه البته این فرایند وابسته به حرارت است. برای طول عمر عسل عدد ثابتی را نمیتوان ارائه داد به طوركلی طول عمری برابر 2 (دو) سال مشهوراست.

  • پایان نامه به دست آوردن شیب بهینه دایکهای ساحلی در مواجه با امواج توسط Plaxis & Ansys

    پایان نامه به دست آوردن شیب بهینه دایکهای ساحلی در مواجه با امواج توسط Plaxis & Ansys دانلود فایل [3]

  • گزارش كارورزی بانك صادرات

    گزارش كارورزی بانك صادرات دانلود فایل گزارش كارورزی بانك صادرات  مقدمه: اقتصاد کنونی جهان اقتصاد پولی است . اغلب  معاملات و مبادلات  با  پول صورت  می پذیرد  . پول در فعالیتهای اقتصادی نقش بسیار تعین کننده ای دارد .بدون استفاده…

  • بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای و فضای مجازی بر روی میزان خشم و عزت نفس در نوجوانان و کودکان

    بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای و فضای مجازی بر روی میزان خشم و عزت نفس در نوجوانان و کودکان,تاثیر بازیهای رایانه ای در نوجوانان و جوانان,تاثیر فضای مجازی بر روی میزان خشم و عزت نفس در نوجوانان و کودکان,تاثیر فضای…

  • پایان نامه دانش ژنتیك ( زادشناسی )

    پایان نامه دانش ژنتیك ( زادشناسی ) دانلود فایل [2]

  • بررسی تأثیر استفاده از فضای مجازی( وایبر و اینترنت ) بر یادگیری مهارت های اجتماعی دانش آموزان از دیدگاه معلمان مقطع متوسطه دوم

    بررسی تأثیر استفاده از فضای مجازی( وایبر و اینترنت ) بر یادگیری مهارت های اجتماعی دانش آموزان از دیدگاه معلمان مقطع متوسطه دوم,تأثیر استفاده از فضای مجازی,وایبر و اینترنت,یادگیری مهارت های اجتماعی دانش آموزان دانلود فایل اطلاعات تحقیق: در 94…

  • مقاله استكبار جهانی و سفسطه دمكراسی

    مقاله استكبار جهانی و سفسطه دمكراسی دانلود فایل استكبار جهانی و سفسطه دمكراسی یكی ازتناقض های دنیای ما این است كه همه از دمكراسی ملی خود صحبت می كنند وكسی نیست كه ازدمكراسی بین دولتها و ملتها سخن بگوید .اگر…

  • پاورپوینت اصول مبانی مدیریت

    پاورپوینت اصول مبانی مدیریت دانلود فایل پاورپوینت اصول مبانی مدیریت : در 62 اسلاید  گزیده ای از اسلاید ها :  üواحدهای صفی بطور مستقیم در جهت رسیدن به اهداف مورد نظر تلاش می کنند ولی واحد های ستادی بطور غیر…

  • پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال)

    پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال),پروژه کارافرینی بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال),دانلود پروژه بهره برداری از معدن خاک نسوز(با ظرفیت 10000 تن در سال),دانلود کارآفرینی بهره برداری…

  • مقاله لاتین اصول حسابداری و حسابرسی

    Cost Accountant and Cost Accounting,مقاله لاتین اصول حسابداری و حسابرسی دانلود فایل مقاله لاتین اصول حسابداری و حسابرسی Cost Accountant and Cost Accounting Goldratt once argued that cost accounting was the number one enemy of productivity (Goldratt: 1983). He later…

  • پایان نامه تحلیل ویژگیهای مصالح لایه روكش در جلوگیری از ترك های انعكاسی در روسازی های مركب

    پایان نامه تحلیل ویژگیهای مصالح لایه روكش در جلوگیری از ترك های انعكاسی در روسازی های مركب دانلود فایل پایان نامه تحلیل ویژگیهای مصالح لایه روكش در جلوگیری از ترك های انعكاسی در روسازی های مركب چکیده روسازی ها در…

  • کارافرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی (تریكو بافی)

    کارافرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی (تریكو بافی) دانلود فایل [1]

  • تحقیق ادبیات شفاهی شهراشکذر

    تحقیق ادبیات شفاهی شهراشکذر دانلود فایل تحقیق ادبیات شفاهی شهر اشکذر در این تحقیق به بررسی و پژوهش درمورد ادبیات شفاهی شهراشکذر می پردازیم ابتدا دراین مقدمه به تعاریفی از ادبیات شفاهی وتعدادی ازموضوعات مورد بررسی آن می پردازیم .معادل…

  • مقاله بررسی خشونت علیه زنان در ایران

    پروژه بررسی خشونت علیه زنان در ایران,تحقیق بررسی خشونت علیه زنان در ایران,دانلود تحقیق بررسی خشونت علیه زنان در ایران,مقاله بررسی خشونت علیه زنان در ایران دانلود فایل

  • مقاله نقش مدیریت استراتژیکی در رشد اقتصادی مناطق

    مقاله نقش مدیریت استراتژیکی در رشد اقتصادی مناطق,نقش مدیریت استراتژیکی در رشد اقتصادی مناطق دانلود فایل نقش مدیریت استراتژیکی در رشد اقتصادی مناطق 1- مقدمه : همیشه پیشرفت اقتصادی منطقه ای به حفظ و افزایش درصد شغل ها ، محصولات…

  • مقاله زندگی نامه محمد بلخی (مولانا )

    بیوگرافی مولانا جلال الدین محمد بلخی,دانلود تحقیق زندگی مولوی,مقاله زندگی نامه محمد بلخی (مولانا ) دانلود فایل فایل حاضر حاوی دو مقاله در مورد مولانا می باشد که یکی دارای 46 صفحه و دیگری 34 صفحه می باشد در زیر…

  • تحلیل ترمودینامیکی و طراحی سیکل تبرید مغناطیسی

    تحلیل ترمودینامیکی و طراحی سیکل تبرید مغناطیسی دانلود فایل تحلیل ترمودینامیکی و طراحی سیکل تبرید مغناطیسی هم اکنون تلاش زیادی برای توسعه مواد مغناطیس-گرمایی، که مبرد های یخچال های مغناطیسی هستند در بخش پژوهش در حال انجام است. این امر…

  • مقاله پاورپوینت ابزارهای راه اندازی اینترنت ،اینترانت،اكسترانت

    دانلود مقاله ابزارهای راه اندازی اینترنت ،اینترانت،اكسترانت,مقاله پاورپوینت ابزارهای راه اندازی اینترنت ،اینترانت،اكسترانت دانلود فایل فایل حاضر مقاله یا تحقیقی در خصوص ابزارهای راه اندازی اینترنت ،اینترانت،اكسترانت می باشد که در قالب پاورپوینت با فرمت ppt می باشد این پاورپوینت…

  • پایان نامه چاپ یكی از اساسی‌ترین و مؤثرترین شیوه‌های نگهداری، انتقال و اشاعه اطلاعات

    اساسی‌ترین و مؤثرترین شیوه‌های نگهداری، انتقال و اشاعه اطلاعات,پایان نامه چاپ یكی از اساسی‌ترین و مؤثرترین شیوه‌های نگهداری، انتقال و اشاعه اطلاعات,چاپ یكی از اساسی‌ترین و مؤثرترین شیوه‌های نگهداری، انتقال و اشاعه اطلاعات دانلود فایل [1]

  • مقاله سقف تیرچه بلوک

    مقاله سقف تیرچه بلوک دانلود فایل مقاله سقف تیرچه بلوک فهرست مطالب : چکیده نحوه اجرای سقف تیرچه بلوک محاسن سقف تیرچه بلوک معایب سقف تیرچه بلوک منابع .............................................. قسمتهایی از متن مقاله: چکیده: از ترکیب تیرچه بتونی و یا…

  • تحقیق جایگاه مهریه در انواع طلاق

    تحقیق جایگاه مهریه در انواع طلاق,مقاله ارشد بررسی جایگاه مهریه در انواع طلاق دانلود فایل مقاله ارشد بررسی جایگاه مهریه در انواع طلاق بررسی جایگاه مهریه در انواع طلاق مقدمه یكی از آثار مالی مهم مترتب بر عقد نكاح دائم،…

  • مقاله آلودگی خاك

    مقاله آلودگی خاك دانلود فایل مقاله آلودگی خاك فهرست: آلودگی خاك چیست؟ فلزات سنگین، خاك را برای همیشه آلوده می‌كنند تاثیر فلزات سنگین در خاك و گیاهان تهیه اطلس آلودگی خاك در سازمان محیط زیست 80 درصد فاضلابهای صنعتی و…

  • پایان نامه jit فلسفه مدیریت ژاپنی

    jit فلسفه مدیریت ژاپنی,بررسی jit فلسفه مدیریت ژاپنی,پایان نامه jit فلسفه مدیریت ژاپنی,پروژه jit فلسفه مدیریت ژاپنی,تحقیق jit فلسفه مدیریت ژاپنی,دانلود jit فلسفه مدیریت ژاپنی,درباره jit فلسفه مدیریت ژاپنی,مقاله jit فلسفه مدیریت ژاپنی دانلود فایل پایان نامه jit فلسفه مدیریت…

  • مقاله بررسی جایگاه نفت در اقتصاد كشور

    پروژه بررسی جایگاه نفت در اقتصاد كشور,تحقیق بررسی جایگاه نفت در اقتصاد كشور,دانلود تحقیق بررسی جایگاه نفت در اقتصاد كشور,مقاله بررسی جایگاه نفت در اقتصاد كشور دانلود فایل مقاله بررسی جایگاه نفت در اقتصاد كشور در 6 صفحه ورد قابل…

  • ترازوی دیجیتال با استفاده از میکروکنترلر ARM

    ترازوی دیجیتال با استفاده از میکروکنترلر ARM دانلود فایل ترازوی دیجیتال با استفاده از میکروکنترلر ARM در این پروژه با استفاده از سنسور لودسل که ترکیبی از چندین مقاومت و استرنگیج است ،سیگنال ضعیفی به عنوان سیگنال وزن در یا…

  • مقالةنیازهای كاركنان در فرآیند تولید

    مقالةنیازهای كاركنان در فرآیند تولید دانلود فایل مقالةنیازهای كاركنان در فرآیند تولید فهرست: شناخت نیازهای كاركنان در بازدهی فرآیند تولید مقدمه جایگاه نیروی انسانی  تاثیر حقوق و دستمزد بر انگیزه نیروی انسانی  ادبیات تحقیق  چارچوب نظری توجه به نیاز كاركنان…

  • پاورپوینت متون روانشناسی به زبان خارجی 1

    پاورپوینت متون روانشناسی به زبان خارجی 1 - 324 اسلاید دانلود فایل پاورپوینت متون روانشناسی به زبان خارجی 1 توضیحات جامع و کامل :  پاورپوینت متون روانشناسی به زبان خارجی 1 در 324 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت…

  • پایان نامه مدل سازی تحمل پذیری خطا با استفاده از برنامه نویسی جنبه گرا

    پایان نامه مدل سازی تحمل پذیری خطا با استفاده از برنامه نویسی جنبه گرا دانلود فایل پایان نامه  مدل سازی تحمل پذیری خطا با استفاده از برنامه نویسی جنبه گرا چکیده  تحمل پذیری خطا مقوله ای است که در طراحی…

  • پاورپوینت کامل کل کتاب مدیریت اسلامی تألیف دکتر سید علی اکبر افجه ای

    پاورپوینت کامل کل کتاب مدیریت اسلامی تألیف دکتر سید علی اکبر افجه ای,دا,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پاورپوینت کامل کل کتاب مدیریت اسلامی تألیف دکتر سید علی اکبر افجه ای,دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه ارشد,دانلود پایان نامه کارشناسی,دانلود پرسشنامه,دانلود پروپوزال,دانلود پروژه,دانلود پروژه…

  • تحقیق بررسی اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی

    اصول کنترل سرعت موتورهای القایی,اینوتر تکفاز PWM,اینوتر منبع جریان سه فاز,اینوترپل تکفاز,اینورتر با تشدید سری,اینورترهای سه فاز,اینورترهای منبع جریان,بهینه سازی مصرف انرژی,پژوهش اینورتر,تحقیق اینورتر,تحقیق بررسی اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی,تحقیق درباره اینورتر,تحقیقی…

  • پروژه کارآفرینی بررسی سازمان بین المللی کار

    پروژه کارآفرینی بررسی سازمان بین المللی کار,پروژه کارافرینی,توجیه اقتصادی,دانلود پروژه,دانلود کارآفرینی,طرح توجیه فنی,طرح توجیهی,کارآفرینی دانلود فایل سوئیس

  • مقاله بدنه های اتومبیل

    مقاله بدنه های اتومبیل دانلود فایل مقاله بدنه های اتومبیل فهرست مقدمه اطاق سفید   ( B I W ) روش شناسی ( متالوژی) بررسی طراحی های اتومبیل كوچك        بررسی طراحی های اتومبیل سایز متوسط  اقتصاد جای گزینی     استنتاج آیا آلومینیم…

  • طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو

    طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو دانلود فایل طرح توجیهی فرآوری ماهی و میگو با مقایسه سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی جامعه ایرانی و فاصله بسیار زیاد بین ارقام و اعداد سرانه مصرف جهانی بایستی علل عدم مصرف آن…

  • پاورپوینت اندازه گیری ریسک و مدیریت آن

    پاورپوینت اندازه گیری ریسک و مدیریت آن دانلود فایل پاورپوینت اندازه گیری ریسک و مدیریت آن —فرهنگ وبستر: در معرض خطر قرار گرفتن — —فرهنگ لغات سرمایه گذاری: زیان بالقوه سرمایه گذاری که قابل محاسبه است. — —در زبان چینی:…

  • گزارش کارآموزی و کارورزی در معدن وکارخانه فرآوری گچ

    دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود تحقیق,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود کتاب,دانلود گزارش کارآموزی و کارورزی در معدن سیمان شمال,دانلود مدیریت,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی,گزارش کارآموزی و کارورزی در معدن وکارخانه فرآوری گچ دانلود…

  • پوکی استخوان

    پوکی استخوان دانلود فایل پوکی استخوان  شیوه درمان پوكی استخوان، Osteoporosis، چیست فاكتورهای ریسك این بیماری را بشناسیم روشهای جلوگیری از پوکی استخوان برای خانم ها پیشنهادات اخیر انجمن غذایی بین المللی فعالیت بدنی افزایش تراکم ماهیچه ای پوکی استخوان…